« EDIOT

En blogg om kläder, mode, arkitektur, heminredning och mat

Älskar att gå på salong

skönhetsbehandling

Något jag försöker göra så ofta jag kan, det är att gå på skönhetssalong för olika behandlingar. Jag brukar gå och få vaxning på salong i Stockholm då och då. Perfekt att alltid ha släta ben. Det finns en bra sida som heter Timecenter, där kan man söka vaxning Stockholm så väl som i andra städer. Så får man upp alla salonger i den stad man söker på. Det är inte bara vaxning jag gör, utan jag går gärna på andra sorters behandlingar. Ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr, massage och så vidare. Är skönt att bli omhändertagen och pysslad med så att säga.

Fix hemma med är trevligt

Jag är ju mån om hur jag ser ut så jag fixar ju en del med mig själv hemma. Jag har en massa bra ansiktsmasker, scrubs och andra saker att använda. Så ibland gör jag som ett eget hemma spa för mig själv. Perfekt att lägga sig i badet med en hårinpackning, en ansiktsmask och gärna ett glas rött. Bra avkoppling på helgen!

Spa weekend är trevligt med

Det händer även att jag bokar in mig på spa weekend. Då åker jag iväg ett par dagar till en bra spa anläggning helt enkelt. Det som är bra med dessa ställen är att det finns massa olika behandlingar samt olika saker att göra på själva spaet. Som bada, basta och så vidare. Sedan äta en god middag i restaurangen. Sånt är perfekt att göra ibland i vardagen. 

15 Nov 2019