« EDIOT

En blogg om kläder, mode, arkitektur, heminredning och mat

Flyttkaos

Vi är mitt inne i en flytt av hela kontoret och det gör mig väldigt stressad. Missförstå mig inte, jag är helt för denna flytt och är säker på att det kommer bli fantastiskt när det är klart - och jag har fått ansvar för en viss del av inredningen på det nya stället vilket känns superkul - men just precis nu, när vi håller på att packa och organisera hela flytten så ligger stressen över mig. Det handlar om att flytta väldigt ömtåliga och dyra grejer som innehåller väldigt viktiga saker.

Specialister har anlitats

Vi har anlitat en flyttfirma i Malmö som jag tror kommer hantera vår flytt galant för givetvis kollade vi upp ett flertal firmor innan vi valde. Det var givetvis viktigt för oss att firman vi valde var specialiserad på kontorsflytt i Malmö. Det är viktigt att de har djup förståelse för hur man hanterar datorer och vassa kontorsmöbler på bästa sätt.

Just nu är vi alltså i packstadiet och allt är kaos känns det som, även om vi har en fantastisk flyttkoordinator som organiserar upp alltihop. I slutet av veckan bär det iväg och i början av nästa vecka ska vi installera oss i de nya, härliga lokalerna. Jag tänker lägga hela helgen på att pyssla i det nya, bara för att jag ser fram emot det så mycket. Jag har redan valt ut en massa ny inredning som fått ok från chefen!

Nytt år och nya lokaler - riktigt bra nystart!

29 Jan 2019