« EDIOT

En blogg om kläder, mode, arkitektur, heminredning och mat

Fräck skylt till dörren

Ni vet dörrar, de kan vara ganska trista, både de som man har i sin lägenhet, eller hus och ytterdörrarna. I alla fall här i Sverige. Har sett en mängd roliga dörrar, när jag varit utomlands. Men här hemma verkar inte många ha samma fantasi när det kommer till sina dörrar. Eller jo, den dörr som de flesta sätter något på, som en skylt eller så, det är toadörren! Det finns ju en del kul såna. Men jag tänker, kan man inte göra egna skyltar, och sätta på fler dörrar än bara toalettdörren?

Skapa egna skyltar

Nu vill jag ju gärna göra egna skyltar, till ytterdörren samt även till ett par dörrar här inne. Tänkte det kunde vara lite fräckt. Såg att man på signlabs.se kan skapa helt egna skyltar. Man kan välja material, storlek, form och även bilder och text. Det är ju lite kul att kunna få skapa skyltar på egen hand. Så jag funderar på att göra detta.

Vad mer kan man pynta dörrarna med?

Egentligen kan man sätta upp vad som helst på en dörr. När man var ung och bodde hemma så satte man ju upp affischer på kändisar. Det kanske man inte direkt vill göra idag i vuxen ålder. Men har sett såna väggdekorationer, även de borde ju gå att sätta på dörrar. Det tillsammans med en skylt kan ju ge dörren ett helt nytt utseende, så att man får en lite roligare dörr.

 

 

6 May 2018