« EDIOT

En blogg om kläder, mode, arkitektur, heminredning och mat

Glasögon för alla

Glasögon är idag mer en accessoar än ett hjälpmedel, i alla fall om du frågar en modemedveten kvinna i sina bästa år som bär glasögon. De har blivit supersnygga, och samtidigt väldigt mycket lättare att bära. Jag minns de där tunga glasögonen man hade som liten där det blev stora gropar i näsan och man fick ont i huvudet bara av att ha dem på sig... och snygga var de inte heller. 

Bra till jobb och läsning

Sitter man vid datorn mycket så är det bra att ha terminalglasögon, du kan läsa mer om det genom att klicka här, och läser man gärna böcker så är läsglasögon nästan ett måste. I alla fall om man har synfel. Att sitta och jobba eller läsa en bok kan faktiskt bli väldigt jobbigt om man inte har rätt hjälpmedel, och då är det skönt att man samtidigt kan hitta riktigt snygga sådana nu för tiden. 

Glasögon på nätet

Du behöver inte ta dig till en glasögonbutik heller. Det går utmärkt att köpa billiga glasögon online. Och precis som i en vanlig butik så kan du få hem flera olika par att prova innan du bestämmer dig för vilka du vill ha. Det gäller både glasögon till barn, progressiva glasögon, terminalglasögon och läsglasögon. Det gäller faktiskt alla glasögon du hittar på sidan. Sajten jag pratar om heter ExtraOptical och har blivit en populär sida för alla som behöver glasögon, Kolla gärna du med. 

22 Mar 2020