« EDIOT

En blogg om kläder, mode, arkitektur, heminredning och mat

Viktigt med vackra detaljer i din inredning

Hur man inreder sitt hem är ofta högst personligt. Ofta så mognar ett hem allt eftersom att du bor där kan man säga. Samma sak att ju äldre du blir, desto mer mognar din stil. Ofta är det en stor skillnad på den första lägenheten man har mot det hem du kanske har nu. Det är bra att satsa på vackra detaljer och att köpa inredning online. Det för att skapa det hem du vill ha. Sedan vad det är för inredning och detaljer, det vet du bäst, men jag ska ge ett par bra tips.

Bra detaljer för alla hem

En bra inredningsdetalj är någon form av konstverk på väggarna. Det kan vara tavlor eller fotografier. Sedan är det inte heller fel med att ha en väl genomtänkt bokhylla, med böcker så väl som vackra saker du vill visa upp. Andra detaljer som är bra att satsa på är matchande handdukar, eller matchande andra textilier. Gröna växter är även det en snygg detalj som passar i alla rum. Sedan är det inte fel med snygga ljuslyktor och lite andra saker som du känner passar dig och ditt hem. Det kan vara vaser, krukor, dekorationer, korgar, skålar, brickor, ljusstakar med mera.

Hitta din stil

Även om det finns fullt med livsstilsmagasin eller inspiration för inredning på nätet, se till att hitta och skapa din egen stil. Det är du som ska bo i ditt hem och verkligen just känna att det är ditt hem. 

13 Jun 2020